Известие

Collapse
No announcement yet.

Протече семеринг на колянов вал

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Протече семеринг на колянов вал

Колеги протече ми семеринга на коляновият вал . Искам да попитам ще мога ли да огранича теча докато взема заплата и отида при майстор . Дадоха ми добвка за масло която спирала течове по двигателя , но не знам дали ще свърши работа или да си доливам масло докато я вкарам в сервиз. Благодаря предварително.
    П.С
    НА 90 % съм сигурен че е семеринга. Маслото тече от главната ролка , на която са хванати всички ремъци .

Не се хващай на тия добавки, по-добре изчакай до заплата и тогава я отваряй.
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Но добавката е в мен , освен да я сипя и да видя може и да намалее , защото 1л ми отива за 2 седмици .

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
        Но добавката е в мен , освен да я сипя и да видя може и да намалее , защото 1л ми отива за 2 седмици .
        Естествено не сипвай добавката.
        Last edited by thecleaner; d.m.y г., 03:55.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Този семеринг някои майстори предпочитат да го сменят заедно със смяна на съединител за да избегнат едно такова протичане.
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
            Този семеринг някои майстори предпочитат да го сменят заедно със смяна на съединител за да избегнат едно такова протичане.
            Така е със задния симеринг,на колегата му е протекъл предния.
            Тия добавки се слагат,ако си много закъсал да стигнеш до сервиз.Правят мазало из двигателя и после трябва да го промиеш и първото масло бързо да го прежалиш.
            По-добре я поспри,докато събереш пари,че става мазало и по ремъците.
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Няма как да я спра , всеки ден се кара . Маслото тече само като спра колата докато не истине , после теча спира. Ще издържи 2 седмици (да се надяваме )

Comment

Working...
              X